ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
Nem nyugszunk bele
Honlap
ÚJ VÉRSZERZŐDÉS
.sic
NEM
Putnoki TV
Historica
Putnoki TV
Magyar Interaktív Televízió
Nemzeti Televízió
Segítség
Magyar egység mozgalom
EU-tanázia
Magyar Kárpát Doktrína
NYILATKOZATOK
TURUL hírkövető
A kinevezés bűncselekmény
Lycos MultiMania

Ki olvas minket

Oldalainkat 78 vendég böngészi
E-mail
Felső menü

Ajánlj minket

FELHÍVÁS a nagyvilág Magyarságának

2008. október 27-vel KÁRPÁTI HARSONA címmel új internetes honlapot indítottunk, mely az egyetemes magyarság felvilágosítását, összefogását és egységbe kovácsolását célozza meg; hogy sikerrel vívhassuk meg önvédelmi harcunkat egyre mohóbb külső és belső ellenségeinkkel szemben, akik immár nyíltan az elpusztításunkra törnek.

Részletes bemutatkozásunkat és szellemi alapvetésünket a www.karpatiharsona.info címre kattintva találhatják meg. Kérünk minden felelősségteljes, tisztességes szándékú hazafit, hogy tekintse meg honlapunkat, váljon rendszeres olvasónkká (esetleg munkatársunkká), valamint ismerőseinek, barátainak is ajánlja figyelmébe. Segítsen, hogy mi is segíthessünk!
Ahhoz, hogy anyagi helyzetünket legalább részben megalapozhassuk, s ezáltal honlapunk hosszú távú fönnmaradását biztosíthassuk, kérjük, hogy adományaikkal is támogassanak bennünket. Ezeket a pénzösszegeket a következő (nevemre szóló) bankszámlaszámra juttathatják el:
itt megtekinthető.

Jóindulatukat előre is hálásan köszönjük.
EGYSÉGBEN AZ ERŐ! ÉLJEN A SZABADSÁG, ÖRÖKKÉ ÉLJEN A HAZA! ISTEN ÁLDJA MEG NEMZETÜNKET, ÉS VEZESSEN BENNÜNKET A VÉGSŐ GYŐZELEMRE! TALPRA MAGYAR, SORSUNK ÉS JÖVŐNK A SAJÁT KEZÜNKBEN VAN!

2008. október 28-án                                

Házik Zoltán, alapító, laptulajdonos, főszerkesztő
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Vers